„Никой на никого не е отнемал родителските права! С Азис

...
„Никой на никого не е отнемал родителските права! С Азис
Коментари Харесай

Гала На Азис Проговори За Родителските Права На Детето

„Никой на никого не е отнемал родителските права! С Азис не сме се карали, в съвършени връзки сме и той вижда Рая когато си изиска. Мислех да не разясня нищо по тематиката, тъй като не желая името ми да бъде представено на никое място, само че доста се ядосах на писанията по медиите, това са цялостни нелепости.“

Така Гала, която е майка на единствената дъщеря на Азис, разяснява изявленията, че попфолк звездата е наказан и с отнети права върху наследницата си Рая.

Галина Георгиева, както е името на Гала по персонална карта, обясни също, че двамата с Васко доста от дълго време са уредили въпроса с родителството, а не в края на предходната година, както се твърди.

„Това, че в този момент някой се е добрал до някаква информация и е имал достъп до делото, нищо не значи. В България тази процедура е наложителна и в случай че питате мен, всичко се прави поради таксите в съда“, прецизира майката на Рая. „Истината е една – ние с Азис имаме дете, гледаме си я и доста си я обичаме!“, призна родителката, пред „България днес“.

Информацията, че съдът е лишил родителските права на краля на фолка бе обявена от вестник „Телеграф“ преди дни.

СЪДЪТ ОТНЕ РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА НА АЗИС



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР