„Неслучайно приехме предложенията на г-н Вигенин в парламента. ПРоверявайте всички.

...
„Неслучайно приехме предложенията на г-н Вигенин в парламента. ПРоверявайте всички.
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар за бойкота на БСП и скандалите в парламента: Имал съм жени, аз не съм монах! Проверете и съученичките ми…

„Неслучайно приехме предложенията на господин Вигенин в Народното събрание. ПРоверявайте всички. Аз не съм духовник, имал съм дами. Трбва ли всяка жена, която е предходна през моя живот да я веят и да я ревизират. Защо не проверявате и мои съученички, с които съм бил непосредствен? Не че ги помня, само че стартирам да се притеснявам“, разяснява Бойко Борисов по отношение на импортираното предложение на Вигенин за приватизацията.

Премиерът отговори на въпроси на публицисти по време на ревизия на ремонта на Източната дъга на софийското околовръстно шосе. „Повдигайте обвинявания, дано всеки носи отговорност. Сегашните покупко-продажби, които са в отминалост и всеки сигнал импортиран от Българска социалистическа партия се ревизира.

Не ви отива да ни давате оценка, има кой да ни я даде. Винаги сме били демократични и сме били упреквани, че при отрицание от обществото даваме оставка и отиваме на избори. Хората ни избират. Аз почитам гласоподавателите и на Българска социалистическа партия, и на Движение за права и свободи, и на всички останали. Българска социалистическа партия би трябвало да се върнат в парламента“, добави Борисов.

„Било пестник преди да излезе отчета. Пише, че от май нататък нещата вървят. Вижте им изрече и терминологията. Ясно е, че не желаят да имаме мощно председателство и че мъчно се работи в такава обстановка“, разяснява министър председателят.  „Похарчихме 50 милиона държавна пара за изборите. И сега… Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Дори да мине вота, ръководството ще бъде Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Това беше напълно скоро и помним какво се случи и какъв брой обратно ни върнаха. Ние предлагаме мир. Съобразяваме се с това, което желаят. Или да променим политиката? Да вършим избори на 6 месеца. Ето.. отпуснахме 50 милиона коледни надбавки. Но не, желаеме си главата на Главчев. Това не е тематика, а какво споделила госпожата“, изяснява той.

„Вчера ГЕРБ гласоподава и поддържа предлагането на Вигенин, нали? Ще подкрепим всичко, което желаят, с цел да излезе истината“, заклю

Източник: Блиц
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР