„Много е важно да се намери балансът между това, че

...
„Много е важно да се намери балансът между това, че
Коментари Харесай

Христо Иванов при президента: В българската политика всичко е твърде лично

„Много е значимо да се откри салдото сред това, че би трябвало време в съставянето на нов кабинет, а в това време следва доста работа – да се одобри бюджетът, да се сложи основа за реализацията на Плана за резистентност. Разчитам на вас да се откри нужният баланс“. С тези думи се обърна президентът Румен Радев по време на консултациите към представителите на “Демократична България ”.

„Има ли опция това Народно заседание да образува ръководство? Дали са по-важни скучният професионализъм и скромността, или площадният порив, който да увлича и консолидира повече почитатели? Как виждате сполучливата формула за излаз от актуалната политическа криза“, попита президентът.

В отговор съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съобщи: „За нас рецесията има още един аспект и това е рецесията на политическата класа, където всичко е прекомерно персонално. Оказа се невероятно да се води диалог по в действителност значителните тематики без значение от персоналното отношение. Смятаме, че тези съвещания са значим детайл от опита да се възвърне опцията за разговор“, сподели той.

Според нас е доста значимо да се направи опит с първия мандат, тъй като той е този, който продължава да е най-натоварен с упованието за отварянето на една нова страница в българския политически развой колкото и да е мъчно, означи Иванов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР