„Левски“ не само ще се опита да привлече централен нападател,

...
„Левски“ не само ще се опита да привлече централен нападател,
Коментари Харесай

„Левски“ взима нападател, маха друг

„Левски“ освен ще се опита да притегли централен нападател, само че и ще се раздели с подобен. В момента на този пост на „Герена“ са Станислав Костов, Серджиу Буш, Ривалдиньо и Илия Димитров. Треньорът Славиша Стоянович желае да укрепи офанзивата с нов голаджия. Това призна и шефът Красимир Иванов.

„Ако звездите се подредят, ще вземем още двама – сподели шефът пред „Диема Спорт“. – Става въпрос за нападател и краен защитник.“

Петима нападатели ще са прекомерно доста в „Левски“. С най-големи шансове да изоставен са Ривалдиньо и Илия Димитров. Бразилецът непрекъснато страда от травми и не може да се наложи. В момента е здрав, само че не се знае до по кое време. Юношата пък сподели, че може да се разчита на него, само че се обмисля още веднъж вид с преотстъпване.

От началото на сезона сполучливо стартира Костов. Той заби три гола и все още е титуляр. Буш пък бе контузен. През предходната акция румънецът сподели, че има място в „Левски“. Той вкара три гола против ЦСКА, а попаденията му във всички шампионати са 12.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР