„Кралицата“ Антония Петрова бая се е състарила! Потребители в мрежата на

...
„Кралицата“ Антония Петрова бая се е състарила!
Потребители в мрежата на
Коментари Харесай

Потребители към Антония Петрова: Ти с диагноза ли си?!

„Кралицата“ Антония Петрова доста се е състарила!
Потребители в мрежата на Зукърбърг към този момент непосредствено се интересуват с диагноза ли е Антония Петрова-Батинкова и каква тъкмо е тя. Все повече хора се обзалагат, че екс миската, наречена преди време от българите Мис Крокодил, крие психологични контузии.
 Антония Петрова
Антония Петрова с повехнала кожа

„Това, което прави, няма друго пояснение. Тази фикс идея за великолепие, този отвращаващ снобизъм, тези напъни да се прави на кралица… че това е сериозен проблем и всеки психолог ще го потвърди“, пишат хора в нета. А мотивът е днешната изобилна порция снимки от прекарания в Париж Свети Валентин на Тоца и мъжа й.

Петрова пусна десетки, безусловно десетки снимки и видеа с еднакъв, до погнуса, надпис. Който гласи, че госпожата прекарала празника, зверейки се в осветената Айфелова кула, в прескъп хотел, със златните маркови гривни на ръката и гледала шоу-вариете… Направо да си пръснеш мозъка от умиление…

И косата й наподобява искрено мазна

По-наблюдателните обаче незабавно уловиха същински забавния акцент от показното на Тоца и той е, че „кралицата“ очевидно се е състарила. Напук на всички процедури и помади, които клепа върху физиономията си, Антония наподобява с повехнала и сбръчкана кожа, изключително към очите и към шията и брадичката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР