„Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и

...
„Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за действията си и
Коментари Харесай

Радев: Петков призна, че изнасяме оръжие за Украйна, и вместо да уцели мене, простреля Нинова

„Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за дейностите си и не остави задоволително време, тъй че институциите и обществото да се срещнат с проблема за Северна Македония“. Това съобщи пред публицисти в авиобаза „Граф Игнатиево“ президентът Румен Радев.

„Що се касае до културно-историческото завещание, учебници, езикът на омразата, които се пазят точно в този двустранен протокол, през вчерашния ден народните представители гласоподаваха „празен чек“ за нещо, с което мнозина от тях по този начин и не съумяха да се запознаят“, уточни Радев.

Въз връзка с Консултативният съвет на национална сигурност (КСНС) и разсекретяването му по проблема с РСМ президентът съобщи: „Това е закрито съвещание. Аз държа всеки участник да има свободата да отстоява своите позиции. В тези 5 часа на съвета изрично настоявах македонските българи да се впишат в Конституцията и това да бъде наложително изискване за начало на договарянията за присъединение на Северна Македония към ЕС“.

„Премиерът призна пред „Гардиън“, че България изнася оръжие за Украйна. В желанието си да уцели мен, той простреля Нинова ”, разяснява Радев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР