„Жалко, че празникът на смеха все още не е официален„.

...
„Жалко, че празникът на смеха все още не е официален„.
Коментари Харесай

Шкумбата: Жалко, че празникът на смеха все още не е официален

Жалко, че празникът на смеха към момента не е формален „. С шерване на това свое разочарование Димитър Туджаров – Шкумбата стартира радостното си присъединяване в „Хоризонт за вас“ на 1-ви април.

По думите му оповестеното от ръководещите рухване на маските от през днешния ден е станало мотив за всеобща наслада , само че има нещо, което не е до такава степен хубаво:

„Маските падат, само че в случай че някой желае да обере банка, би трябвало да си поставя маска „.

Димитър Туджаров разяснява без възприятие за комизъм наблюдаващото се разделяне в българското общество и го дефинира като нещо, което в никакъв случай не се е случвало:

„Никога не сме били толкоз нападателни, разединени, всеки със свое мнение и толкоз един срещу различен. Трагедията е ясна. За жал ние, българите потвърждаваме, че в никакъв случай не можем да се обединим и нищо не може да ни сплоти, което е нашата покруса. Много народ изпада в обстановка да се пита по какъв начин ще изкара утрешния ден, това е трагедията“.

Промяната в интернационален проект, която Шкумбата чака, е да спре войната в Украйна , а у нас:

Не вижда никаква смяна, с изключение на промяната на времето „.

Интервюто на Даниела Големинова с Димитър Туджаров – Шкумбата в предаването „Хоризонт за вас“ можете да чуете от звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР