„Изправи се, България!“ подаде документи за регистрация в ЦИК с

...
„Изправи се, България!“ подаде документи за регистрация в ЦИК с
Коментари Харесай

Манолова взе тежко решение как да участва „Изправи се, България!“ в изборите

„Изправи се, България!“ подаде документи за регистрация в ЦИК с 4500 подписа за предварителните парламентарни избори на 2 октомври, съобщи БГНЕС.

Партията ще взе участие независимо на изборите, само че разчита на поддръжка от цивилен организации и персони с идея, уточни самата Манолова.

Мая Манолова изясни, че към този момент е време за лява партия, която да стои зад ползите на хората и сложи главните цели на партията.

„ Ние си слагаме няколко огромни цели. Първата е огромна трудова промяна и безапелационно повишение на приходите на работещите България ”, съобщи тя и добави, че си слагат за цел да изтрият линията на беднотия.

Манолова добави, че ще работят и по събаряне на бензина и дизела до 2,50 лева, замразяваме на битовите сметки на енергийно бедните, таван на цените на главните хранителни артикули.

Формацията слага като собствен главен приоритет повишението на приходите на българите, превъзмогване на неравенствата, оправянето с инфлацията, повишаващите се цени на горива, сметки, храни и обединяването на хората.

Документите в ЦИК бяха импортирани от ръководителя на партията Мая Манолова и представители на партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР