„Избрахме името „Българска свободна телевизия“, защото вярваме, че в нея

...
„Избрахме името „Българска свободна телевизия“, защото вярваме, че в нея
Коментари Харесай

Телевизията на БСП тръгва от декември по кабел и сателит

„Избрахме името „Българска свободна телевизия“, тъй като имаме вяра, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората, без боязън, а истината и обстоятелствата да се показват такива, каквито са, без цензура“. Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при внасянето на документите за лиценз на БСТВ в Съвет за електронни медии. Тя съобщи, че с откриването на медията, левицата желае да помогне на България- от 111-то място да се придвижи напред.

„Искаме до декември, тази година, малкия екран да започва, само че това зависи от Съвет за електронни медии. Засега ще се популяризира по спътник и кабелната мрежа, ще има главно вести и публицистични излъчвания. Имаме и доста подадени кандидатури за работа“, сподели още водачът на левицата.

„Телевизията ще бъде социална. Имаме желанието да бъде забавна и ще заложим на информацията и публицистиката“, заяви Любомир Коларов, шеф на Българска свободна медия. Той добави, че обществото се нуждае, на първо място, от точна, ясна и тествана информация, която да разкрие истината за обстановката у нас и в чужбина. „Девизът на нашата телевизия ще бъде: „Бъди свободен“, разгласи Любомир Коларов.
 sem-3  sem-2  sem-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР