„Има нещо унизително в това, този, който върна Ало измамниците“

...
„Има нещо унизително в това, този, който върна Ало измамниците“
Коментари Харесай

Христо Стоянов: Унизително е Рашков да е шеф на КПКОНПИ с тия чести запои и неадекватни решения!

„Има нещо унизително в това, този, който върна „ Ало измамниците “ и вид на „ Наглите “ да става началник на КПКОНПИ… Човекът, който има съмнителна известност на правист, защото в действителност той е единствено теоретик в Правото, което е комплицирана материя, все пак“, написа писателят Христо Стоянов във „Фейсбук“:

Не ми се желае да изтъквам обичания, и по всичко наподобява само прочетен създател от Румен Радев, който във „ Фауст “ споделя по такива кабинетни многознайковци: „ Теорията е сива, друже мой, зелено е дървото на живота “…

Всъщност, какъв брой е зелено дървото на живота може да подскаже единствено човек, наситил се на пустиня и затънал в оазиса на Дубай… Да се хванеш и оглавиш сходна институция ти би трябвало крепко, най-малко като за 19 дупета дупе. (За всяка тоалетна по едно)… Вероятно ще има и служебна такава в КПКОНПИ, тъй като огромно мазало се чака там… (Все отново зеленото дърво, пък било то и на живота, би трябвало щедро да бъде наторявано)

В литературата, и изобщо в изкуството съществува един феномен – колкото си по-бездарен, колкото по не можеш, толкоз си по нападателен. Да започнеш едно дело със събрани доказателства и да го провалиш заради идеологическа, финансова и политическа съгласуемост с подсъдимия е като ЖП линия, която стига до река, само че влакът пада в нея, тъй като строителят не е направил мост, тъй като се е запил с другари.

Всъщност ние сме очевидци на очевидно несъответстващите актове на Бойко Рашков като министър на Министерство на вътрешните работи. Арестите на Бойко Борисов, Влади Горанов и Севдалина Арнаудова. Честите му запои и несъответстващи решения, които са обслужващи работодателите му, само че никога нямащи нищо общо с правото. Самият факт, че слугува на такива, които нарушават Конституцията.

Мисля си, че по несъответстващо държавно управление в цялата ни история не е имало. Дори един свинар в нашата история се е справял по-адекватно от тях. Всъщност, за разлика от това държавно управление Ивайло не се е освинвал, до момента в който тези докараха и табиетите от кочината… Но си мисля несъзнателно за разликата сред професионалния правист и теоретика…

Просто теоретикът и деветнадесет тоалетни да има, ще излезе да се изходи на улицата… Това е ситуацията, Сийче…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР