„Движение България на гражданите“ инициира нов политически проект за широки

...
„Движение България на гражданите“ инициира нов политически проект за широки
Коментари Харесай

А честито! Роди се РОД! Майка му е „Движение България на гражданите“

„Движение България на гражданите“ инициира нов политически план за необятни обединявания РОД за локалните избори. По самодейност на локалните структури на ДБГ в страната Националният съвет на „Движение България на гражданите“, който се организира в София, взе решение да им даде мандат да стартират политически съвещания за основаване на необятни обединявания по места за локалните избори, оповестиха от партията.

Обединенията ще се назовават Реформаторски общности за народна власт (РОД) за локалните избори и в основата им ще бъдат партиите от реформаторската общественост по места. Консултациите да се организират с локални обединения, неправителствени организации, партии, дейни на територията на дадената община, и дейни в политическите диспути жители.

Пред медии Димитър Делчев разяснява, че от обединяванията РОД автоматизирано се изключват ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Атака, само че кои ще са политическите и цивилен субекти в РОД по места, ще се реши след политическите съвещания по общини, които Националният съвет даде мандат да стартират.

Нашите структури упорстват за необятни обединявания и са безапелационни, че не желаят да поддържат никакви сепаративни дейности в дясното, те са подготвени да построяват необятни фронтове по места, с цел да може да бъде разрушен корупционния модел и феодализацията на общините.

На въпрос дали ДБГ ще поддържа вота на съмнение за антикорупцията Делчев отговори, че Националният съвет следва да вземе през днешния ден решение, което ще бъде оповестено на конференцията в понеделник.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР