„Барселона“ направи шокиращ трансфер. Каталунците привлякоха Кевин-Принс Боатенг, който често

...
„Барселона“ направи шокиращ трансфер. Каталунците привлякоха Кевин-Принс Боатенг, който често
Коментари Харесай

„Барса“ взе играч, страдащ от секс контузии

„Барселона“ направи фрапантен трансфер. Каталунците привлякоха Кевин-Принс Боатенг, който постоянно страда от секс травми. Поне това сподели преди дни ослепителната му брачна половинка Мелиса Сата. Двамата са женени от 2016 година.

„Причината той да страда толкоз постоянно от контузии е това, че ние вършим от седем до 10 пъти секс на седмица – сподели 37-годишната хубавица. – Страхувам се, че това е повода за неговите чести разтежения“.

Боатенг е на 31 години и отива на „Камп Ноу“ чартърен от италианския „Сасуоло“, където бе съотборник с Мейду Бурабия, някогашен състезател на „Левски“ и „Черно море“.

“Когато разбрах какво се случва, звъннаха на сътрудника ми, тъй като си мислех, че сънувам – сподели играчът по време на представянето си. – Чувството е необикновено. Същевременно изпитвам и малко горест, тъй като в „ Сасуоло “ се разбирах ужасно със съотборниците си, само че „ Барселона “ е опция, която нямаше по какъв начин да откажа. Бях подготвен да търча дотук, а не да дойда със аероплан. Все още не съм разговарял с треньора, само че съм наясно, че няма по какъв начин да бъда титуляр, тъй като „ Барса “ разполага с невероятни футболисти. Тук съм поради огромния си опит и с цел да оказвам помощ на тима “.

В Испания обаче спретнаха конспирация, като разгласиха блиц изявление с играча от преди години, когато пази цветовете на „Милан“. Тогава Боатенг е запитан от публицист кой от двата тима поддържа – „Барселона“ или „Реал“ (Мадрид)? Нападателят дава отговор ясно – „Кралския клуб“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР