„Ако съдиите не се атакуват, българският футбол ще бъде много

...
„Ако съдиите не се атакуват, българският футбол ще бъде много
Коментари Харесай

Унищожителен Венци Стефанов: Заравяте си главите, а задникът на Домусчиев лъснал гол! Атакуват вече депутати! Убиват ЦСКА!

„Ако съдиите не се нападат, българският футбол ще бъде доста по-различен. ” Това съобщи президентът на Славия след успеха над Витоша в Първа лига с 4:0. Венци Стефанов бе безапелационен, че родните рефери са под напън от притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев.

„ Един човек нападна всички съдии! Вчера видяхте ли ЦСКА какво ги вършиха? Защо си заравяте главите като щрауси, а задниците са голи от горната страна? Кажете истината! Това, което виждате! Толкова ли е ужасно? Футболистите също би трябвало да са възпитани, с цел да не се разправят със съдиите. Всичко е въпрос на нрав и образование ”, сподели Стефанов, а след това бе запитан дали като член на Изпълкома на БФС не може да потърси решение на този проблем дружно с президента на централата Борислав Михайлов.

„ Боби Михайлов не може да реши този проблем, тъй като всеки един арбитър се нападна самостоятелно! Нахалството стигна до такава степен, че се нападат и депутати. Боби Михайлов ли е на терена? По тази логичност всеки арбитър, който свири мач на Лудогорец или на ЦСКА, би трябвало да се изкара от съдийството и да бъде осъден. Свирят против ЦСКА, свирят против нас, а и против всеки, който дръзне и се опита да направи нещо. Това е ситуацията! ”

„ Трябва да има един тим, който да бъде толериран. Ще видите и в неделя против Септември. Съдията също е човек и може да сбърка, само че зависи дали това е преднамерено, дали желае да обърне мача и дали свири в ущърб на даден тим. Това не значи, че би трябвало да бесим съдиите по дърветата. Ако никой от нас не нападна съдиите, те ще свирят толкоз, колкото могат. ”

Защо не пита Кирил Домусчиев по какъв начин тъкмо въздейства на съдиите?

„ Аз с господин Домусчиев не съм разговарял отдавна и не съм го виждал. Нямам достойнството. Трудно се приказва с Краля слънце, би трябвало да имаш капацитет, а аз очевидно го нямам. ”
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР