“От страна на колегата Каракачанов има едно голямо деформиране от

...
“От страна на колегата Каракачанов има едно голямо деформиране от
Коментари Харесай

Валери Симеонов притесни сериозно ГЕРБ! Призна, че Каракачанов се е деформирал, а какво каза за Цветанов…

“От страна на сътрудника Каракачанов има едно огромно изкривяване от медийното показване на обединението. Не са лесни хората, които са в тази коалиция”, сподели пред Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов. Така той удостовери слуховете за сериозен разнобой измежду Патриотите, което пък очевидно тормози ръководещите от ГЕРБ.

“С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми дефинира държанието дали е допустимо?”, разяснява той по отношение на спекулации за сходни връзки сред двамата.

“От 2005 година ми се предлага да вляза в политиката и от немай-къде 2011 година сътворих партия. Мога да изброя за тези 9 месеца неща, с които съм се захванал и съм приключил до край”, сподели вицепремиерът за себе си.

“Референдума няма да го подкрепим, само че ще гласуваме срещу Истанбулската спогодба. Референдум, който не е привързан с избори, ще се провали”, съобщи Симеонов.

“Зависи от него най-вече”, сподели водачът на НФСБ по отношение на това дали ще изчистят връзките си с вицепремиера и министъра на защитата Красимир Каракачанов.

“Нищо не се прави, с изключение на един втори въжен превоз. Важно е хората, които стачкуват, да го знаят. Няма да има застрояване на Пирин”, разяснява разногласието за построяването на втори въжен превоз на Банско Симеонов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР