“Обръщам се към ГЕРБ знаете ли каква е между спасяването

...
“Обръщам се към ГЕРБ знаете ли каква е между спасяването
Коментари Харесай

Петков сравни извеждането на българите от Украйна с акцията на Боян Петров

“Обръщам се към ГЕРБ знаете ли каква е сред спасяването на Боян Петров и извеждането на българите от Украйна. Вчера имахме сполучлива интервенция с изнасяне на 190 индивида от Киев, а нямахме сходен триумф в една обща интервенция, която направихме с вас преди години. Разликата е тогава държавното управление и Бойко Борисов отхвърли за 7 мин. да финансира избавителната акция на Боян Петров, а на нашето държавно управление лиши 10 сек. да да вземем вярното решение в сериозен за българите момент”.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков от трибуната на Народното събрание.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня и депутатът  Екатерина Захариева сподели: “Направихте си PR на негов тил и си написахте акцията на Боян Петров в биографията си ”.

Тя акцентира, че тогавашното държавно управление на Бойко Борисов е направило всичко допустимо да откри Боян Петров.

“Нямам думи господин Петков. Тогава се чувахме доста пъти по телефона. Всички знаем какво се случи. Да говорите, че вие сте организирали всичко, това просто не е правилно. Вие излязохте и използвахте Боян Петров за персонален PR, мир на праха му. Пожелавам на брачната половинка му и сина му да не гледат тези неща. Бяхме подготвени да платим всичко и вие го знаете”, отвърна му Захариева.

Захариева направи забележка на Кирил Петков за изявлението му по-рано, че вместо извеждането на български жители от Киев, е употребявал думата “изнесохме”.

“Моля ви, не използвайте тази дума, поисквам ви в никакъв случай да не се постанова да изнасяте никого оттам”, сподели тя.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР