“Като му дойде времето ще го обявим и ще кажем

...
“Като му дойде времето ще го обявим и ще кажем
Коментари Харесай

Стефан Янев за негов политически проект: “Като му дойде времето”

“Като му пристигна времето ще го обявим и ще кажем на хората какво желаеме, само че първо ще чуем и тях”, съобщи някогашният министър на защитата Стефан Янев, запитан за присъединяване му в предстоящ политически план.

Според него българите не са обединени по ред аргументи. „ Предвид и това, което се случва в международен проект и на километри от нашата татковина, войната, която е в Украйна – всичко това са фактори, които разединяват. Но да се надяваме, че ще пристигна времето, когато ще намерим себе си и пътя, по който би трябвало да вървим отсега нататък ”, разяснява Янев, съгласно който от народа зависи дали и каква България ще имаме в бъдеще.

Навръх 3 март Янев дойде в Шипка и посети храм паметникът “Рождество Христово”.

Той напусна държавното управление след скандал с премиера Кирил Петков поради войната в Украйна. Янев беше безапелационен, че нашата страна би трябвало да се въздържа от крайни позиции във връзка с спора и директно преди да му бъде поискана оставката непосредствено съобщи, че чака да бъде сменен с някой, който е по-податлив на външни въздействия.

Това ускори спекулациите, че готви своя партия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР