“Европейският елит е в “Лукойл” и “Газпром”, това заяви пред

...
“Европейският елит е в “Лукойл” и “Газпром”, това заяви пред
Коментари Харесай

Иван Костов: Европейският елит е в „Лукойл“ и „Газпром“, Путин е с подход на терорист

“Европейският хайлайф е в “Лукойл” и “Газпром”, това съобщи пред Дарик някогашният министър председател Иван Костов. Той попита и от какво се опасява този хайлайф – от “натискането на нуклеарното копче” ли.



Бившият министър председател дефинира тези закани на Путин като “подход на терорист”. Костов показа, че държанието на европейските политици е “едно огромно разочарование” за него.

“Пазарите са ценичния оценител на политиката”, разяснява той. 

И моят блян рухва сега, и моята визия за европейската ценностна система, добави Костов. 

Трябва да се каже цялата истина. Президентът Радев споделя, че към този момент няма опасност за България, а може ли да има, попита някогашният министър председател Иван Костов пред Дарик. Срам ме е да виждам министъра ни на защитата по какъв начин пелтечи, добави той. 

Големи са рисковете за Европа при една следена от Кремъл Украйна, счита Иван Костов. 

Той попита правилен ли е изборът на българското гражданско общество от 1997 година Същия избор направи Украйна и в този момент против нея се води война, уточни Костов. 

Ако Русия завладее още веднъж Украйна ще ги върне там и това е зле за всички ни, сподели още някогашният министър председател на България. 

60 % от българското общество има вяра на Путин, счита той и посочи, че осем години се води агитация у нас. 

С какво друго, с изключение на със наказания, може да отговори свободният свят на агресора, запитвам Българска социалистическа партия и Радев. Ние оказваме помощ ли им в действителност, с какво им оказваме помощ (на Украйна, бел.ред.), попита Иван Костов. 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР