82-годишна жена от Нормандия счупи френския рекорд за бягане на

...
82-годишна жена от Нормандия счупи френския рекорд за бягане на
Коментари Харесай

Спринтьорка на 82: Жена бяга 100 м за по-малко от 22 секунди

82-годишна жена от Нормандия счупи френския връх за тичане на 60 метра в своята категория. Тя усъвършенства и националния връх в своята възрастова категория, изминавайки 100 метра за по-малко от 22 секунди.

На 10 декември Мишлен Бейли завоюва златен орден, откакто усъвършенства върха за най-бърз тичане на 60 метра в категория 80-85 години на съревнование в Мондевил.

Нейно видео в " Тик Ток " е гледано от над 100 милиона души

И не си мислете, че е упражнявала цялостен живот. Тя се възпламенява по спорта, когато е на 55 години. Започва с маратон, а към този момент няколко пъти е шампионка на Франция на 100 метра. Нещо повече – Мишлен тренира старателно четири пъти в седмицата и сега се готви за международно състезание.

„ Дори не мислех за възрастта си. Мислех единствено за това, че съм с фланелката на френския тим, че съставлявам Франция. И това беше всичко “, споделя дамата.

„ Тя освен завоюва шампионата на Франция, само че и усъвършенства френския връх, което значи, че никой в нейната категория, над 80 години, не е бягал толкоз бързо “, изясни треньорът ѝ.

Късокраките симпатяги забавляваха дребни и огромни

Следващото ѝ огромно съревнование ще бъде шампионатът на Франция в Лион при започване на март 2024 година

А брачният партньор ѝ е вдигнал ръце и признава: жена му в никакъв случай не може да върви до него умерено.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР