81 са все още случаите на коронавирус в България, каза

...
81 са все още случаите на коронавирус в България, каза
Коментари Харесай

Няма нови случаи на коронавирус в България, 81 са засега

81 са към момента случаите на ковид в България, сподели пред публицисти началникът на Военномедицинска академия генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Той уточни, че няма нови случаи, само че денем ще бъдат тествани взети проби, след което, в случай че има нови случаи, те ще бъдат обявени.
Днес ще бъде надмината броя от 200 хиляди инфектирани души в целия свят, над три хиляди души са инфектирани единствено за последното денонощие, заяви началникът на Централния действен щаб и шеф на ВМА ген. Мутафчийски.

“Франция възприе тактичност да тества единствено болните, които са пристигнали в тежко положение в болница, защото тестванията не доближават за всички искащи за тестване “ уточни още той и разяснява ситуацията в другите наранени страни.

“В Гърция случаите са съвсем 400, в Румъния – 217. В Турция за последното денонощие са оповестени нови 51 случая”.

Влияе ли вируса върху бременните дами? От Щаба разясниха и въздействието на вируса върху бременни дами, като стана ясно, че поради положението си дамите са по-податливи на сходни респираторни вируси. В научната литература не е потвърдено предаването на вируса на новородено, както по време на бременността, по този начин и по време на раждането, споделиха още от Щаба.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР