81% от запитаните българи нямат колебания по въпроса плоска или

...
81% от запитаните българи нямат колебания по въпроса плоска или
Коментари Харесай

8% от българите вярват, че Земята е плоска

81% от запитаните българи нямат съмнения по въпроса плоска или кълбовидна е планетата Земя. Оказва се обаче, че 8% от интервюираните се съгласяват с изказванието " Планетата Земя е плоска и не е правилно това, което написа на всички места: че е с форма, близка до кълбо ". Останалите пък се затрудняват да отговорят. Данните са от последното проучване на " Галъп интернешънъл ", представени от BulNews.

Дори при отчитане на вероятното статистическо отклоняване, делът от 8% не е за занемаряване. Към това би трябвало да се прибавят и останалите 11% от интервюираните, които се затрудняват да отговорят. Това демонстрира, че общо 19% от пълнолетните българи се двоумят за формата на земята или не могат добре да вдървен въпроса за нейната форма. Останалите 81% пък дават отговор съгласно науката.

Интервюираните бяха запитани и дали са съгласни с изказванието " Хора са ходили/стъпвали на Луната ". Оказва се, че 74% са съгласни, а съгласно 9% това изказване не е правилно. Тези данни сочат, че множеството от българите избират формалните източници и теории, въпреки да не е дребен и делът на тези, които се съмняват.

По отношение на имунизациите едвам 15% са уверени, че те най-често са нездравословни за хората, до момента в който 58% отхвърлят това изказване. Останалите 27% пък не могат да преценяват. Резултатите демонстрират, че изказванията за щета от имунизациите не получават необятна известност, макар че не е пренебрежим и делът на хората, които са негативно настроени.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР