81-годишен мъж от Охайо е обвинен в убийство, след като

...
81-годишен мъж от Охайо е обвинен в убийство, след като
Коментари Харесай

Шофьор на Uber, застрелян и убит от 81-годишен мъж от Охайо, след като и двамата са получили измамни обаждания, казва полицията

81-годишен мъж от Охайо е упрекнат в ликвидиране, откакто се твърди, че е прострелял водач на Uber, който си е помислил, че е взимане на пакет от къщата на мъжа. И двамата наподобява са били жертви на лъжливи телефонни позвънявания, се споделя в известие за вести от шерифската работа на окръг Кларк.

Шофьорът на Uber, Лолета Хол, е открита простреляна няколко пъти покрай 81-годишния Уилям Брок Юг У дома в Чарлстън на 25 март. Брок, който се е обадил на 911, е имал пострадване на главата и ухото и е кървял, когато полицията е пристигнала, съгласно полицейския отчет.

Хол, чернокожа жена, е отведена в болница в Дейтън, където тя умря от пострадванията си.

Разследващите откриха, че Брок по-рано е получил лъжливо позвъняване за лишен от независимост родственик, което е включвало закани и претенции за пари.

Неизвестен мъж сподели на Брок по телефона, че би трябвало да заплати 12 000 $, с цел да измъкне племенника си от пандиза, съгласно полицейски отчет. Брок споделил на полицията, че обаждащ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР