80-годишен мъж е бил закаран с линейка в Хирургиите на

...
80-годишен мъж е бил закаран с линейка в Хирургиите на
Коментари Харесай

80-годишен се преби в отворена шахта

80-годишен мъж е бил закаран с кола за спешна помощ в Хирургиите на Пещерско шосе, откакто паднал в необезопасена шахта на ул. " Княз Черказки ". В този квартал в подножието на Стария град интензивно се правят поправки по оперативна стратегия " Региони в напредък " от компания " Пътища - Пловдив " ЕАД (Европейски пътища) и Община Пловдив.

Пострадалият се споделя Петър Петров и живее на ул. " Княз Черказки ". Инцидентът е станал в 18,30 часа в четвъртък. " Баща ми се прибра целият в кръв и тиня, с разрушена челюст. Веднага извикахме кола за спешна помощ и го закарахме в болница, с цел да зашият раната. Улицата е разкопана от ноември, осветяване няма и това не е единственият случай на потърпевши хора ", яростно описа Юлиан Петров, наследник на падналия мъж. Той е безапелационен, че ще съдят Община Пловдив, тъй като администрацията е задължена да упражнява контрол.

" На няколко пъти се пука тръбопровод, вследствие на което стоим без вода. Казаха, че ще сменят тръбите, само че единствено отчасти. За колите е пъкъл. Не можеш да излезеш, а като се прибираш, няма по какъв начин да влезеш на улицата ", разказа Юлиан Петров.

От компанията обявиха, че всички шахти са обезопасени, като се изключи две - три, които са цялостни с кабели. Днес техническият началник на " Пътища ", синът и бащата ще огледат още веднъж улицата, с цел да открият къде тъкмо е станал случаят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР