8 от общо 17 български евродепутати, които ще бъдат избрани,

...
8 от общо 17 български евродепутати, които ще бъдат избрани,
Коментари Харесай

Ето Ги Дългоочакваните Имена В Листата На Герб За Евроизборите!

8 от общо 17 български евродепутати, които ще бъдат определени, е задачата на ръководещите, оповестена още през вчерашния ден от ръководителя на предизборния щаб Цветан Цветанов, който подаде оставка като народен представител поради абсурда с евтините жилища.

" 26 май е значима основна дата, само че на 27, когато се събудим, би трябвало да знаем дали не сме създали неточност. Нека на 26-и всеки жител да оцени това, което беше направено от политици, народни представители в интервала на прехода. Това е пътят към НАТО и Европейски Съюз ", разяснява през днешния ден Цветанов, като акцентира, че ГЕРБ е партия, която дава решения.

Владимир Кисьов (вляво) се отхвърли да влезе в листата, само че поддържа съюза на партията си с ГЕРБ

" ГЕРБ, като най-голяма политическа мощ, загърби егото си и с ЕНП организирахме един прагматичен разговор със Съюз на демократичните сили. Предложенията за претенденти на Съюз на демократичните сили дават опция за разцвет. Днес повече от всеки път се нуждаем от обединяване ", означи той, като разяснява, че ГЕРБ е мощна политическа мощ, тъй като тя има нужните структури на ръководство - Жени ГЕРБ, бизнесмени ГЕРБ и млади фигури, цитира го " Фокус ".

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов седна до премиера Бойко Борисов

" Непрекъснато се опитваме да сме положителни, само че и положителният омръзва, по тази причина на следващия ден би трябвало да се опитаме да бъдем по-добри, в други ден да бъде още по-добри и да работим дружно ", съобщи вицепремиерът Томислав Дончев по време на форума на ГЕРБ в зала 6 на НДК.

" Чули сте през последната седмица да се разяснява извън, че при нас има разделяне. Това се споделя травматична проекция - т.е. да приписваш на другия личните си проблеми. Много е комфортно да се приказва за разделяне, по този метод току виж някой не забели проблемите в други политически сили. За разделяне може да се приказва, когато хората се чудят кого да следват. Ние имаме ли подобен проблем? - Нямаме. Ние сме разнообразни, в това е полезността и силата ни. Победата е съвсем най-важна, единствено че задачата на успеха не е да смачкаш другият. Ние имаме потребност от победа, която е успех на полезности и хрумвания ", добави той.

Александър Йорданов и Лиляна Павлова

" От последните европейски избори до момента минималната работна заплата у нас е повишена със 65%, междинната - с близо 50%, а Брутният вътрешен продукт - с 40% ", съобщи пък министърът на финансите Владислав Горанов.

" Това са достижения, които са плод от една страна на големите старания, които поставя българското ръководство в лицето на ГЕРБ, по този начин също и на партньорството с европейските стопански системи, с които в годините ставаме все позависими и по-зависими ", добави той, като означи, че 85% от българския експорт са свързани с Европейски Съюз.

" Нашите политически съперници няма да позволен цивилизован спор за европейските полезности и ще ни връщат във всеки миг в бита в България, който точно поради европейската интеграция и напъните, които сме полагали в последните години, се усъвършенства доста ", сподели още Горанов.

" През последните 10 години София се промени и стана същинска европейска столица ", сподели на собствен ред зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова.

" Благодарение на европейската взаимност получихме над 2 милиарда евро, които инвестирахме в развиването на София ", посочи тя, като уточни, че всичко това, което е получено, би трябвало да се потвърждава и отстоява.

По думите й столицата е трансформирала своя образ, както в транспортната сфера, също по този начин е подобрила детските градини и просветителната система.

" Благодаря на нашите евродепутати и еврокомисар ", посочи Фандъкова, като изясни, че поради тяхградът се развива цифрово.

Според Фандъкова постоянно политическите съперници на ГЕРБ показват яд, само че отговорите би трябвало да бъдат давани на жителите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР