8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите

...
8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите
Коментари Харесай

6 интересни и свежи книги, които да подарите за 8-ми март

8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите лъчи топлят повече и светят по-продължително, което значи, че е време да се заредим с нови, свежи и забавни книжки за новия сезон!

Ако сте в алтернатива какво да четете напролет или пък се чудите какъв подарък да изберете за обичана жена за 8-ми март (или пък за себе си), през днешния ден ви давам цели 6 оферти, които звучат извънредно увлекателно и към този момент си представям по какъв начин чета някоя от тези книжки, излежаваща се под пролетното слънце!

Започваме с "Женени до понеделник " на Катрин Байби

 книга

Пясъчнорус, широкоплещест, с тип на киноактьор, от горната страна на всичко интелигентен и упорит - най-младият претендент за губернатор Картър Билингс е магнит за всяка жена. Не и за Елиза Хейвънс, обаче. „ Холивуд! “ – присмехулно му подвиква тя всякога, преди диалогът им да се трансформира в следващата престрелка. Младият политик знае, че в случай че желае триумф би трябвало да улегне и да стане фамилен човек. По подигравка на ориста, работата на Елиза е таман тази – да среща и сближава двойките по пътя към олтара. Точно тя обаче няма да му даде непринудено никакъв късмет, с изключение на ако… Прозрението го осенява като мълния; неговият избор за подобаваща половинка сред чаршафите ще смае и самата сватовница…

Елиза е щастлива, че най-хубавата й другарка има брачен партньор, който я обожава. Но най-хубавият другар на този брачен партньор – сексапилният и дръзновен Картър Билингс – безусловно я подлудява. Проклетникът се движи с по-голяма самонадеяност от котарак в тъмна алея, очарова де който срещне единствено с усмивка и от него извира покана за секс като сироп, капещ от двойна порция палачинки. Мечта, но… отвън нейния обсег. Никой мъж не се е карал толкоз доста с Елиза... и не е карал сърцето й да препуска толкоз бързо. Опитът й в организацията за запознанства обаче я е научил на едно – дълго защитаваните секрети значат, че да се омъжиш не е вид. Досега.

И до момента в който двамата дебнат подобаващ случай всеки да подмами другия към сиренцето в клопката, самите те се озовават в рисков капан. Под прицел. И към този момент няма смешка. Времето им изтича. И за двамата е по-добре да бъдат женени до понеделник…

Разгледай останалите ни оферти и научи повече за всяка книга ТУК >>>

 игра Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР