8-годишно момче от Индия се прочу, след като ухапа смъртоностна

...
8-годишно момче от Индия се прочу, след като ухапа смъртоностна
Коментари Харесай

Момче и кобра в смъртоностна битка и фатален край. Но за змията


8-годишно момче от Индия се прочу, откакто ухапа смъртоностна кобра, която го е нападнала.

Според репортаж на „ The New Indian Express “ случаят е станал в село Пандарпадх в индийския окръг Джашпур предходната седмица и в него е взело участие момче на име Дипак.

Той споделя, че откакто змията се увила към ръката му и го ухапала, тя не желала да се пусне, като не оставила на момчето друга опция, с изключение на да ухапе змията в отговор.

Дипак споделя, че до момента в който играел в задния си двор, кобрата се появила и се увила компактно към ръката му, ухапала го по ръката и му предизвикала мощна болежка.

“Влечугото не помръдна, когато се пробвах да го изтръгна, по тази причина го ухапах мощно два пъти ”, сподели Дипак.
Двете ухапвания явно са били задоволително съществени, с цел да убият змията.
Момчето било откарано в близкия медицински център, където му дали противоотрова и го приели за наблюдаване, като го изписали ден по-късно.

Районът, в който живее Дипак, е прочут като “Наглок ” или “обиталище на змии ”, като над 200 типа змии припознават дома си в мощно обраслия с растителност регион.

Кобрите са необикновено интелигентни и въпреки че нормално не са нападателни, ще създадат всичко допустимо, с цел да се освободят от плен и да оцелеят.

Само преди няколко седмици кралска кобра в шведска зоологическа градина (кръстена сър Хис по името на героя на Дисни Робин Худ) някак си съумя да избяга от заграждението си, като си завоюва новото име “Худини ”.
Тя към момента не е открита.
През лятото в зоологическата градина в Маями откриха, че огромна памукова змия е избягала от заграждението си и е изяла питон в прилежаща клетка.

Преди броени дни британка се разсъни и откри, че змията на съседа ѝ е избягала от заграждението си и се е качила в леглото ѝ. За благополучие змията не е била отровна, само че е била дълга няколко метра.

Миналата седмица питон в Индонезия умъртви и погълна цяла жена. По-късно той бил заловен и погубен, а тялото на дамата било открито вътре, оповестява Българска телеграфна агенция.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР