8-годишно момче е било пребито без причина от 65-годишен бивш

...
8-годишно момче е било пребито без причина от 65-годишен бивш
Коментари Харесай

Не е истина! Мъж преби 8-годишен на детска площадка

8-годишно момче е било пребито без причина от 65-годишен някогашен миньор. Случаят е отпреди няколко дни и се разиграл на детската площадка в гълъбовското село Обручище.

Детето получило пострадвания и изпаднало в потрес, само че към този момент е физически нормализирано и е при фамилията си. Според бабата на потърпевшото дете с него ще би трябвало да работи психолог.

8-годишният Галин бил на детската площадка в селото и чакал приятелите си, когато 65-годишният Иван Райков заобиколил мястото и го изненадал в тил.

“Детето го е видяло и го е поздравило, а Райков го е напсувал. Докаго Галин си стои на люлката, той го хваща за тениската, тръшка го на земята и стартира да го постанова с юмруци по главата. Съсед е станал очевидец на побоя и се е развикал да спре ”, описа бабата Генка Сербезова, представена от " Дарик ".

Галин се прибрал вкъщи мощно смутен, оплаквайки се от болки в сърцето и главата. Близките му го откарали в Бърза помощ в Стара Загора с хематоми. Тогава дядото подал сигнал в полицията. Побойникът обаче се барикадирал в къщата си. Бил задържан след двучасови договаряния с намесата на кмета на Обручище. Ден по-късно в дома му са открити голям брой муниции. Хората от селото го дефинират като конфликтна персона.

“Разхожда се с едно огромно куче, постоянно носи нож. Заяжда се с хората без причина ”, показа Генка Сербезова. И изрази вяра Райков да получи заслужено наказване. На някогашния миньор е наложена мярка " непрекъснат арест ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР