8-годишният Георги, ударен от мълния в Бургас, иска да рита

...
8-годишният Георги, ударен от мълния в Бургас, иска да рита
Коментари Харесай

8-годишният Гого, ударен от мълния в Бургас, мечтае да стане като Меси

8-годишният Георги, ударен от гръмотевица в Бургас, желае да рита като Меси, показа детето при изписването си от болничното заведение.

Момчето, което наесен ще бъде в трети клас, се усеща добре и няма самообладание да се върне на футболния терен със своите съотборници от детската школа на Футболен клуб „ Нефтохимик ".
Родителите му Георги и Цветелина Тодорови се срещнаха с медиите, с цел да благодарят на бургаските лекари, които върнаха живота на сина им.   Семейството дойде дружно, както са били в деня на случая на разходка на плажа, със сестричката на Георги и с обичаното куче лабрадор.   „ Едно огромно благодаря на всички доктори, които ни помогнаха. Аз му оказах първа помощ, когато го удари мълнията на плажа. Веднага започнахме да го реанимираме със брачната половинка. На два пъти го връщахме към дишане. Един човек ми го откъсна от ръцете и тръгнахме към първата кола, която беше на плажа и хората ни откараха до болничното заведение ", спомня си бащата на Гого. Инцидентът се случва на рождения му ден.   „ Да благодаря на Господ, детето е добре! Жив и здрав е може да върви. Няма увреждания! ", показа щастливият татко.   Майката на момчето Цветелина пожела на всички доста здраве и показа, че най-важното е поддръжката в фамилията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР