8 години от онова Да!. 8 години подкрепа в добро

...
8 години от онова Да!. 8 години подкрепа в добро
Коментари Харесай

8 години семейство: Ивет Лалова и Симоне празнуват годишнина

8 години от това " Да! ". 8 години поддръжка в положително и неприятно, 8 години с взор към една цел. Ивет Лалова и брачният партньор ѝ Симоне Колио честват през днешния ден (21 септември) годишнина от своята приказна женитба.

Двамата се венчаха през 2013 година в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата " Сан Доменико ", а Ивет блестеше с красивата си рокля и необятната си усмивка.

Днес, 8 години по-късно, българската лекоатлетка и нейният брачен партньор и треньор, не престават да градят крепостта, наречена " семейство ". Така показа процесът Симоне в обява в обществените мрежи.

Снимка: Instagram

" Днес се навършват 8 години, откогато се ожених за своята принцеса. Поставяме още един камък в процеса на създаване на нашата цитадела. Честита годишнина, обич моя! ", написа Симоне и разгласява фотография от приказния ден.

Ивет не закъсня с отговора, като избра настояща снимка.

" 8 години госпожа Колио. Най-красивите години в моя живот. Честита годишнина, Симоне ", написа тя.

Снимка: Instagram

Наскоро, в особено изявление за предаването " Преди обед ", Ивет разкри, че двамата постоянно честват значимия ден и се надява и този път Симоне да я изненада с подарък.

Двамата са дружно освен у дома, само че и по време на тренировки. Симоне е един от най-хубавите физиотерапевти и съществена причина за спортното дългоденствие на Ивет. В Токио преди два месеца българката взе участие за пети път на олимпийски игри.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР