8 декември наближава, а за първа година студентите ще останат

...
8 декември наближава, а за първа година студентите ще останат
Коментари Харесай

DJ Дамян трупа пачки, докато спасява студентския празник

 8 декември наближава, а за първа година студентите ще останат без техния обичан празник. Ковид-19 осуети Студенските празненства, а рестрикциите катерично не разрешават сбирки на повече от 15 души. Оказа се, че има вид празникът да бъде избавен, а на помощ се явява DJ Дамян. Хитовият диджей вкара пръв за България модата с онлайн празненства още по време на първата карантина през март и събираше толкоз фенове, колкото Слави Трифонов на концерта си на стадиона. След повторното затваряне на заведенията хората сами посикаха Дамян да върне онлайн купоните, с цел да разнообразява вечерите им.

" Подготвим съм на студентите доста дивотии за 8 декември. С Яворчо ще създадем ужасно празненство, ще ги забавляваме, ще им пускаме музика, ще ги приветствам, ще има фойерверки. Мисля си, че ще имам огромна публика на този ден, че всички студенти ще честват с мен в домашна обтановка и ще спасим празника. Това е единственият вид те да се забавляват същински. Те отново могат да си пуснат песните от youtube, избрана музикална телевизия, само че това, което аз ще им дам като страст и живата връзка с мен, няма да го получат от нито една радиостанция, телевизия или интернет. Живоата връзка е по-различна от всяка едно нещо. Едно е да си пуснеш музика у дома и просто да слушаш, напълно друго е, в случай че искаш да се забавляваш и да пиеш. Чувстват се част от празненството, а не изолирани ", показа Дамян.

Срещу избрана сума пари, искащите се свързват с диджея и поръчват музика или специфични поздрави. Чести " гости " на онлайн празненствата на DJ Дамян описват, че ползата е голям, надлежно и джоба на предприемчивия диджей - цялостен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР