78-годишен мъж, който загуби любимата си съпруга, от която са

...
78-годишен мъж, който загуби любимата си съпруга, от която са
Коментари Харесай

Мъжът е „абсолютно съсипан“, след като мемориалната пейка на съпругата е разрушена в същия ден, в който е била поставена

78-годишен мъж, който загуби обичаната си брачна половинка, от която са били 55 години предходната година, е „ безусловно унищожен “ след паметника пейката, която той направи за нея, беше унищожена в същия ден, когато беше сложена.

Джон Костело от Скънторп, Линкълншър, прекара три месеца, правейки мемориалната скамейка за починалата си брачна половинка Вал, която за жалост умря след дълго боледуване предишния август. Пейката трябваше да бъде трайно място за нейните близки, с цел да я помнят.

Във вторник, 5 март, той сложи пейката в Ботесфорд Бек, покрай дома му, само че беше с разрушено сърце, когато пейката беше изваден от земята и изместен от другата страна на пътеката, като се повреди в процеса. Джон, който се грижеше за брачната половинка си в последните й години, сподели: „ Бях безусловно унищожен, тъй като го планирахме, получихме позволение от Съвета, сложихме го там, поставихме го и лиши три месеца обмисляне.

„ Това беше част от моя развой на тъга – можех да сляза там и да седна на пейката, тъй като б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР