77-годишният Иван Димитров е домоуправител на жилищен блок в центъра

...
77-годишният Иван Димитров е домоуправител на жилищен блок в центъра
Коментари Харесай

”Топлофикация Габрово” остана в историята frognews.bg

77-годишният Иван Димитров е домоуправител на жилищен блок в центъра на града. Според възрастния мъж това, че дружеството ще спре да работи, е било предизвестено още тази зима. „ За тези шест месеца отоплителен сезон, едва ли можеше да се събере един месец да е имало топло ”, разяснява мъжът, предава NOVA.

 

Поради тази причина габровци излязоха в студените месеци на митинг, но връзка и връзка с представители на „ Топлофикация Габрово ” няма и към този миг. Запознати са единствено със известието, че дружеството приключва активността си.

Държавата към момента няма механизъм по какъв начин ще бъдат обезщетени към 4000 битови клиенти. От Община Габрово ще желаят писмени инструкции по какъв начин ще се действа.

 

Започват да се търсят разновидности за отоплението на спортната зала, постройката на пожарната, Областното пътно ръководство и огромна детска градина.

 

„ Това е единствената детска градина, за която не сме обезпечили различно отопление. Първоначално ще се отоплява на газ, а по-късно ще проектираме решение с термопомпа, с цел да имаме обезпечена опция ”, посочи кметът на Габрово Таня Христова.

 

Докато чакат решение от страната по какъв начин ще бъдат обезщетени, потребителите на централното парно в Габрово търсят разновидности за зимата, купувайки климатици с парите, които вероятно ще им бъдат отпуснати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР