77-годишният дядо в Бруклин беше премазан до смърт от собствената

...
77-годишният дядо в Бруклин беше премазан до смърт от собствената
Коментари Харесай

Дядо в Ню Йорк, премазан от собствената си кола по време на спор за паркиране, беше „много мек нрав“, казва съкрушеният му син

77-годишният дядо в Бруклин беше премазан до гибел от личната си кола по време на спор за място за паркиране предходната седмица е бил „ доста мирен “ мъж, който не би изгубил самообладание, сподели неговият наследник пред The ​​Post.

Йосиф Лонцман сигурно не би повишил звук на дамата в другото транспортно средство по време на паркинга в залива Шийпсхед в четвъртък, тъй като „ той има прекалено много почитание “ към дамите, сподели скърбящият му наследник Марк по време на изявление във вторник.

„ Баща ми беше доста, доста мирен човек през целия си живот “, сподели Марк Лонцман. „ Никой не знае какво е било в мозъка му, какво е чувствал. Само въз основа на това, че го познавам, в случай че евентуално става въпрос за паркиране, той щеше да излезе и да приказва с дамата.

„ Той би го направил учтиво – нямаше да излезе в яд и гняв, изключително с жена “, сподели той. „ Той има прекомерно огромно почитание към дамите, с цел да излезе в някакъв тип яд. Това в никакъв случай не е било като него. “

По-големият Лонцман, ненагледен дядо, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР