77-годишен мъж е загинал в Бургас при масово струпване на

...
77-годишен мъж е загинал в Бургас при масово струпване на
Коментари Харесай

Огромни опашки и смъртен случай заради промоция на олио

77-годишен мъж е умрял в Бургас при всеобщо скупчване на хора в магазин на " Кауфланд " в събота заран поради оповестена промоция на олио по 2,99 лева за бутилка. 

Свидетели на случая оповестяват пред Нова ТВ, че мъжът е паднал и е изгубил схващане в магазина при голямата опашка - към 300 метра, съгласно данни на малкия екран. Изпратен е екип на " Спешна помощ ", който е установил гибелта на индивида. Предстои съдебно-медицинска експертиза. 

Опашки има от рано сутринта в магазините от веригата в цялата страна - Враца, Кюстендил, Разград, Велико Търново, Ямбол, Силистра, Добрич, Кърджали и др. 



На места се стига до хаос поради лимитираните количества олио и скупчването на десетки души на едно място. 

Напрежението се случва в разгара на разногласията сред Министерски съвет и производителите на олио за цената на продукцията. 

Корнелия Нинова и Асен Василев предизвестиха, че стартират всеобщи инспекции за хипотетичен картел и спекулативни надценки, като не изключиха да се стигне до възбрана за износа. 

Нинова твърди, че притежателите на слънчогледово семе и производителите на олио задържат стоката си в очакване на по-високи цени на интернационалните пазари поради войната в Украйна, което основава неестествен недостиг. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР