76-годишна жителка на Тенеси и нейният 23-годишен съпруг са направили

...
76-годишна жителка на Тенеси и нейният 23-годишен съпруг са направили
Коментари Харесай

23-г. младеж и 76-г. му съпруга печелят добри пари от семейно порно

76-годишна жителка на Тенеси и нейният 23-годишен брачен партньор са създали свои лични порно клипове за уеб страницата OnlyFans, който е известен измежду порно звездите и други секс служащи. Това оповестява Daily Mail.

„ Със брачната половинка ми сме нови за OnlyFans “, споделя Гари Хардуик. „ Между нас има 53-годишна разлика. “ За достъп до тяхното наличие би трябвало да платите Щатски долар 11 на месец. Интересът към видеоклиповете, в които той снима със брачната половинка си, 76-годишната Алмеда Ерел беше толкоз мощен, че единствено за седмица акаунтът им се трансформира в един от най-популярните 10 % от каналите на платформата.

Двойката се срещнала преди повече от пет години на погребението на сина на Алмеда. Не след дълго Гари, който тогава бил единствено на 17 години, се разделил с 77-годишната си държанка. Започнали да се срещат и две седмици по-късно той предложил на Алмеда да се омъжи за него. Сватбата се състояла през октомври 2015г.

В обществената мрежа OnlyFans основателите на наличие дефинират месечна такса, която клиентите би трябвало да платят за достъп до изявленията. Тъй като разпоредбите на уеб страницата не не разрешават еротично наличие, тя е известна измежду порнозвездите и други секс служащи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР