76-годишен е убиецът на 57-годишния мъж в ловешкото село Александрово.

...
76-годишен е убиецът на 57-годишния мъж в ловешкото село Александрово.
Коментари Харесай

Задържаха убиеца от Ловешко, заклал свой съселянин

76-годишен е килърът на 57-годишния мъж в ловешкото село Александрово. Разследването на убийството се прави от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ловеч, под наблюдението и управлението на Окръжна прокуратура – Ловеч.

Сигналът за сбиването сред двамата мъже в Александрово постъпил в полицията в сряда към 17 ч. Към мястото неотложно бил изпратен полицейски екип. На посочения адрес униформените открили натрупа на 57-годишния мъж от селото. При в началото осъществения оглед в наличието на правосъден доктор е открито, че гибелта му е настъпила след нанесена прободна рана във врата. От мястото на случая са конфискувани материални доказателства, на които следва да бъде назначена експертиза.

В хода на последвалите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности като съпричастен към случая за период до 24 часа е арестуван 76-годишен локален гражданин. По първична информация двамата мъже денем са употребявали алкохол на адреса, където е последвало произшествието с съдбовен излаз.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под управлението на Окръжна прокуратура - Ловеч, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР