755 ще бъдат секциите за предсрочните парламентарни избори в чужбина,

...
755 ще бъдат секциите за предсрочните парламентарни избори в чужбина,
Коментари Харесай

525 машини ще бъдат изпратени за вота в чужбина

755 ще бъдат секциите за предварителните парламентарни избори в чужбина, сочи окончателното решение на ЦИК. Това е с 4 секции повече спрямо предходния избор през ноември предходната година, оповестиха от Министерство на външните работи.

Над 50 000 заявки са подадени за вота в чужбина, във външното ведомство са получени и всички бюлетини и изборни бумаги и към този момент се провежда превозването им.

525 машини ще бъдат изпратени за вота в чужбина, те ще бъдат систематизиране в 290 секции, в 235 от тях ще се гласоподава с по две машини, заяви Иван Кондов – началник на работната група за изборите в Министерство на външните работи.

" Минимум седмица, сред седмица и 10 дни ще са нужни, с цел да може, защото, знаете, че ние ги форматираме като дипломатическо карго. Това изисква време и по-късно товарене, транспорт. Имаме сухоземни направления, имаме въздушни направления, във всички случаи, в случай че е по-малко от седмица към този момент се слага под въпрос опцията ни да ги изпратим в точния момент ", изясни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР