75-годишният легендарен бивш баскетболист Карийм Абдул-Джабар похвали ЛеБрон Джеймс след

...
75-годишният легендарен бивш баскетболист Карийм Абдул-Джабар похвали ЛеБрон Джеймс след
Коментари Харесай

Карийм Абдул-Джабар със специален жест към рекордьора ЛеБрон Джеймс

75-годишният именит някогашен баскетболист Карийм Абдул-Джабар похвали ЛеБрон Джеймс откакто той усъвършенства върха за най-вече маркирани точки в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Абдул-Джабар съобщи, че подобряването на достижението, което той сложи преди съвсем 40 години, е удостоверение за превъзходството на Джеймс, написа организация " Ройтерс ".

Бившият баскетболист изгледа от първия ред представянето на ЛеБрон Джеймс по време на мача в Лос Анджелис и стана на крайници, аплодирайки играча на Лейкърс, когато той вкара коша, с който го изпревари във безконечната реализаторска класация.

" Кариерата на ЛеБрон е на човек, който планираше да господства в тази игра. Той пристигна от гимназията, имаше растежа и гения да влезе напряко в НБА и незабавно имаше отражение. Това продължава към този момент съвсем 20 години. Така, че мисля, че той заслужава самопризнание за метода, по който възнамерява кариерата си по този начин, че да продължи и да господства ", разяснява Карийм Абдул-Джабар.

" Още по-значима от реализаторските му качества е тази да издига съотборниците си на по-високо равнище ", добави той.

" Той изведе тимове до шампионски трофеи. Те не стигнаха до там поради някой различен, а поради ЛеБрон. Той има тази неопределена същина, която назоваваме водачество. Излиза на терена и пробва да направи каквото би трябвало, а останалите го следват, тъй като почитат него и гения му ", сподели още Абдул-Джабар.

Въпреки дистанцираното другарство сред двамата в предишното, те демонстрираха топло отношение във вторник, а Джеймс изрази уважението си към някогашния баскетболист.

" Да мога да споделя вечерта с такава легенда като Карийм значи доста за мен. Нека му отдадем дължимото с овации ", добави Джеймс във връзка Абдул-Джабар.

38-годишният ЛеБрон Джеймс оглави реализаторската ранглиста в НБА с 38 390 точки все още, които може да усили в бъдеще.
 Той съумя! ЛеБрон Джеймс стана изпълнител номер 1 в историята на НБА
Той съумя! ЛеБрон Джеймс стана изпълнител номер 1 в историята на НБА

Абдул-Джабар държеше върха до момента с 38 387 от 1984 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР