75-годишна фармацевтка от София, последователка на Петър Дънов, получи инсулт

...
75-годишна фармацевтка от София, последователка на Петър Дънов, получи инсулт
Коментари Харесай

Дъновистка получи инсулт на Седемте рилски езера

75-годишна фармацевтка от София, последователка на Петър Дънов, получи инсулт в региона на Седемте рилски езера. Стела Димитрова бе докарана по неотложност от Сапарева Баня в Спешен център - Дупница. Сигналът за случая е подаден на тел. 112 към 08.30 часа през вчерашния ден, написа в. " Струма ".

Едва в 11.00 часа пациентката е превозена от Дупница, придружавана от дежурния в Спешен център - Сапарева баня доктор Христов. "Хиляди са се събрали при Седемте рилски езера в Рила. С колата за спешна помощ пълзяхме, до момента в който пристигнем до началото на лифта на Паничище. Дотам пациентката бе превозена от планински спасители. Стотици леки коли са паркирани край пътя, тъй че колата за спешна помощ лавира сред тях ", оплака се доктор Христов.

Стела Димитрова бе съпроводена от нейна близка, която настоя лекуването ѝ да се организира в София и тя бе превозена до столицата.

Всяка година на 18 август хиляди почитатели на Дънов, членове на Бялото приятелство от целия свят се събират край едно от Седемте рилски езера - Бъбрека, с цел да взе участие в обичайния танц Паневритмия. Всяка година има потърпевши хора, разясниха медици. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР