75 евро на месец: Въвеждат социален лизинг за нова кола.

...
75 евро на месец: Въвеждат социален лизинг за нова кола.
Коментари Харесай

75 евро на месец: Въвеждат социален лизинг за нова кола

75 евро на месец: Въвеждат обществен лизинг за нова кола. Лизинг на коли с следен наем за електрически коли обмисля да вкара Италия за фамилии с ниски приходи. Подобна скица ще бъде въведена от следващата година и във Франция.
Предложението е за обществения лизинг
да могат да аплайват хора с приходи до 14 000 евро годишно, а наемът на автомобил на месец да е от 75 до 125 евро. Първоначалната вноска от няколко хиляди евро, която би трябвало да бъде изплатена на автомобилния производител, ще бъде стихотворец от страната, която ще се явава и притежател на колите, които бъдат употребени за обществения лизинг.
Във Франция събирането на поръчки потегли
на 1 ноември, а през януари ще стартира предаването на колите на страната и разпределението на фамилиите.

Хората с ниски приходи, които желаят обществен лизинг за нова електрическа кола в Италия, би трябвало да върнат за преработване остарялото си возило (с екокатегория от Евро 0 до Евро 3). Държавата пресмята, че по този метод ще бъдат отстранени 10 милиона неекологични транспортни средства
от придвижване или 27% от автопарка.
Притежателят на колата на обществен лицинг ще може да я употребява в продължение на 3 години без да е притежател. В края на контракта, в случай че желае, той ще може да върне колата на страната или да заплати в началото избрана сума, в случай че желае да стане притежател на автомобила за непрекъснато. Най-вероятно ще има ограничаване на пробега – 30 000 км за 3-годишния интервал. Всеки, който го надвиши и желае да върне транспортното средство, би трябвало да заплати наказателна клауза за всеки километър над лимита.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР