74-годишният Симеон Стоев, който открадна пистолета от лобното място на

...
74-годишният Симеон Стоев, който открадна пистолета от лобното място на
Коментари Харесай

Темида подхваща бай Симо, свил пистолета на самоубиеца в...

74-годишният Симеон Стоев, който открадна револвера от лобното място на самоубилия се предприемач Данаил Божилов, ще дава отговор за дейностите си пред съда. Това са декларирали от прокуратурата под тепетата. Назначената психоекспертиза към този момент е завършила, а резултатите посочили, че бай Симо е със всичкия си и е осъзнавал какво прави по време на кражбата.

Бившият граничар е под домакински арест от началото на април. На правосъдното съвещание, което разглеждаше мярката му за неотклонение, бай Симо съобщи, че бил взел револвера на самоубилия се в " Лаута " предприемач Данаил Божилов, с цел да не се изтрепят наркоманите в парка.

Разследващите считат, че някогашният боен го е откраднал от мястото на престъплението. Стоев е държал револверът марка „ Берета “ на Божилов в тайник под печката. Имало е и втори револвер, чиято марка е незнайна.

Той ще се изправи пред Темида за кражба и нелегално владеене на огнестрелно оръжие, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 2 до 8 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР