74-годишният рокаджия от Black Sabbath, който страда от Паркинсон и

...
74-годишният рокаджия от Black Sabbath, който страда от Паркинсон и
Коментари Харесай

Ози Озбърн: Трябваше да съм умрял хиляда пъти!

74-годишният рокаджия от Black Sabbath, който страда от Паркинсон и има болки от редица интервенции разкри, че преди да му бъде връчена премията " Икона " на първата гала по връчването на премиите Rolling Stone UK на 23.11.23 вечерта е учуден, че е надживял толкоз доста от някогашните си другари, с е водил сложен живот - в това число Леми от Motörhead и басиста на UFO Пийт Уей, с който е свирил през 80-те години.


Той е представен от The Sun да споделя за това, че е оживял в рока: " Много размишлявах, до момента в който лежах в болничното заведение и осъзнах, че всичките ми сътрудници в пиенето са мъртви. Трябваше да съм мъртъв преди доста от тях. Защо аз съм последният човек, който е жив? Понякога се поглеждам в огледалото и си споделям: " Как съумя да го направиш? ". Трябваше да съм мъртъв хиляди пъти ".

Ози, който на 3 декември ще навърши 75 години и е женен за 71-годишната си брачна половинка Шарън от 41 години, прибавя: " Не се опасявам от гибелта, само че не желая да имам дълго, мъчително и нещастно битие. Харесва ми концепцията, че в случай че имаш неизлечимо заболяване, можеш да отидеш в Швейцария и да се оправиш бързо. Видях по какъв начин татко ми умира от рак. Казах на Шарън, че неотдавна съм изпушил един джойнт, а тя сподели: " За какво го правиш? Това ще те убие! Казах: " Колко време искаш да пребивавам? В най-хубавия случай ми остават 10 години, а когато си по-възрастен, времето набира скорост. Наскоро с Шарън празнувахме 41-вата годишнина от сватбата си и това е просто необикновено за мен "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР