74-годишният певец сър обяви издаването на 32-рия си студиен албум

...
74-годишният певец сър обяви издаването на 32-рия си студиен албум
Коментари Харесай

Елтън Джон обяви издаването на 32-ия си студиен албум

74-годишният артист сър разгласи издаването на 32-рия си студиен албум „ The Lockdown Sessions “, заяви „ Дейли Мейл “, представен от БГНЕС.

Той записа сбирка от 16 колаборации на фона на пандемията от ковид с някои от най-големите музикални звезди, сред които Стиви Уондър, Дуа Липа и Лил Наш X.
 Елтън Джон удължава прощалното си турне в Съединени американски щати и Европа Елтън Джон удължава прощалното си турне в Съединени американски щати и Европа
Дългоочакваното прощално турне на Елтън Джон е удължено с голям брой нови дати, планувани в границите на последното му шоу в Европа и Севе...

Авторът на „ Candle In The Wind “ сподели: „ Последното нещо, което чаках да направя по време на блокирането, беше да запиша албум. Но с продължаването на пандемията продължаваха да се появяват планове един след различен. Някои от записите трябваше да се правят отдалечено, посредством Zoom, което явно в никакъв случай не бях правил преди. Някои бяха записани при доста строги правила за сигурност: работа с различен реализатор, само че разграничени от стъклен екран. Но всички части, по които работих, са в действителност забавни и разнородни, неща, които са изцяло разнообразни от всичко, с което съм прочут, неща, които ме изведоха от зоната ми на комфорт към изцяло нова територия “.

Албумът би трябвало да бъде пуснат на 22 октомври. Той се появява, откакто Елтън бе заставен да спре турнето си „ Farewell Yellow Brick Road “ заради пандемията. Отваряйки с сегашния сингъл Cold Heart (PNAU Remix) с Дуа Липа, албумът води слушателя на странствуване през разнообразни жанрове музика, като 10 песни са неиздадени.

Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР