74 % е светлата част на икономиката за 2017 г.

...
74 % е светлата част на икономиката за 2017 г.
Коментари Харесай

Връчиха наградите Икономика на светло“

74 % е светлата част на стопанската система за 2017 година - това демонстрират данни на Асоциацията на индустриалния капитал. Това са и най-високите резултатите през последните години. Премиерът Борисов уточни, че съгласно данните на Асоциацията единствено за една година с нови 10% е изсветляла сивата стопанска система.

Бойко Борисов - министър-председател на България: По време на мандатите на Българска социалистическа партия сивата стопанска система става голяма, щом пристигна наше държавно управление - изсветлява стопанската система. Това значи повече доходи в бюджета, повече пенсии, повече заплати, повече за служители на реда, за тъмничари, за Българска академия на науките, за университета, за животновъдите, за инфраструктурата, за пенсиите, великденски и коледни надбавки.  © Българска телеграфна агенция
Премиерът взе участие във връчването на премиите „ Икономика на ярко “. Те се присъждат за пета поредна година от Асоциацията на индустриалния капитал в три категории: персона или организация, съдействала за ограничение на неофициалната стопанска система, нормативен акт или административна процедура, които водят до ограничение на сивата стопанска система и публицист или медия. Целта е да се откроят положителните образци в битката със сивата стопанска система.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР