74 344 лева плюс още 10 хиляди специална награда за

...
74 344 лева плюс още 10 хиляди специална награда за
Коментари Харесай

Михаела и Венци на косъм да се откажат от Един за друг

74 344 лв. плюс още 10 хиляди специфична премия за 30-та годишнина на Нова телевизия. Това са парите, които взеха единствено преди дни спечелилите в петия сезон на шоуто " Един за различен ". Тази година това са Михаела и Венцислав от Перник. И двамата признават, че не са изпъквали с нищо през противниците в надпреварата за влюбени двойки, само че са имали повече шанс от тях. За малко обаче щели да се разминат в присъединяване си в риалитито.

Перничаните Михаела и Венци са били на косъм да се откажат от " Един за различен " и по този метод да се разминат с огромната си победа. Причина за това бил мъжът в фамилията, който се тормозил да напусне зоната си на комфорт, с цел да влезе в телевизионно риалити. Жената обаче била на друго мнение. Именно тя подала документи за присъединяване в шоуто на Нова телевизия. Изпратила формулярите без знанието на своята половинка, споделиха пред Гала в " На кафе " щастливите спечелили ден откакто беше излъчен финалът на риалитито.

Венци направил всичко допустимо, с цел да саботира Михаела в пътя й към " Един за различен ". Не тропнал по масата и не споделил: " Аз съм мъжът в тази къща! Аз предвождам! Никъде няма да вървим! ", само че се опитал да се държи допустимо най-скучно и сковано на кастингите, с цел да не ги изберат за присъединяване. На изявлението, на което ги извикали, отговарял на всички въпроси единствено с " Да! " и " Не! ". За сметка на това обаче Михаела била толкоз словоохотлива и по този начин увлекателно разказвала всички по-интересни истории в фамилията, че двойката в последна сметка била утвърдена за присъединяване във Вилата на любовта.

Когато съобщили на фамилията, че ги канят в " Един за различен ", Венци безусловно се поболял.  " Лошо му стана! Вдигна кръвно, легна и сподели: " Може ли да не вървим? ", смее се след финала неговата годеница Михаела. Но защото брачната половинка била неумолимо, той въпреки всичко се съгласил да й угоди и да влезе във Вилата на любовта. Още щом прекрачил прага й, осъзнал, че не е сбъркал. Преживяването си заслужавало. 

" Всичко, което ни се случи в шоуто, беше ужасно, а премията беше единствено бонус ", безапелационна е Михаела. И тя, и Венци не крият, че са разчитали главно на шанс в риалитито. " Не бяхме по-добри от другите, с нищо не ги превъзхождахме. Просто имахме повече шанс и доказахме, че човек не трябва да се отхвърля по пътя към фантазията си, даже когато потегля към нея нерешително ", разясняват спечелилите.

До последния миг във финалната игра те се представяха най-зле от трите състезаващи се за победи двойки. По подигравка на ориста обаче съперниците им направиха съдбовни неточности, които перничаните съумяха да извърнат в своя изгода. По този метод в последна сметка доближиха успеха.

Двамата до самия край криели от своите близки, че точно те са огромните спечелили в шоуто тази година. Тази информация излезе първо в " Уикенд "  още през март, защото риалитито тече на запис и епизодите се снимат към два месеца преди излъчването си по малкия екран. По контракт обаче спечелилите имат обвързване да не издават пред никого информация за развръзката в риалитито. В противоположен случай губят премията си, а най-вероятно дължат и неустойки. Затова решително лъжели, че не печелят. 

Вечерта, в която беше излъчен финалът, гледали надпреварата дружно с близки и другари, на които споделили, че приключват на второ място. Всички проблеми във финалната игра претърпели още веднъж по този начин, все едно още веднъж я играят, а хората в компанията в действителност повярвали, че няма да завоюват, тъй като до самия завършек на надпреварата перничаните изоставаха от другите две двойки.

Михаела и Венци се срещат в ресторант по време на новогодишно празненство. Живели са дружно в Съединени американски щати, само че вземат решение да се завърнат в родния си град Перник, където основават семейство. Тя е на 29, а той – на 33. Двойка са от 7 години, а от две имат и дете – дребната си щерка Вая. Работят от у дома като модератори на наличие в известна обществена мрежа. Неразделни са. " Не можем един без различен “, споделят и двамата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР