73-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив се откроява

...
73-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив се откроява
Коментари Харесай

Най-мащабното бизнес събитие у нас стартира с 20% ръст на изложбените площи

73-ото издание на Международния механически панаир в Пловдив се откроява със своите мащаби и  20%  растеж на изложбените площи, които го трансформират в най-мащабното бизнес събитие у нас и един от най-авторитетните настоятелен конгреси в Югоизточна Европа.

Над 600 компании показват технологии, машини и авангардни решения за промишлеността и бита, а в огромната среща на бизнеса вземат участие производители и търговци от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата индустрия, водния бранш, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилната промишленост.  В съвсем всички браншове се означават стабилизиране и напредък.

Най-значими са те в базисни браншове, като строителството и машиностроенето, по тази причина изложбите  „ Стройтех “ и „ Машиностроене “ се обрисуват като водачите на ”Есен 2017 ”. Най-престижната софтуерна среща на Балканите още веднъж впечатлява с чудесата на ХХІ век, а експозициите демонстрират нововъведения в над 100 сектора на стопанската система – от комплицирана техника за заводите до домашни смарт уреди, от дребния робот, заместващ индивида, до огромните  машини.

Най-старото комерсиално ревю у нас към този момент е с преформатиран образ, насочен към промишлеността на бъдещото. Пловдивският панаир стана демонстрационен център на високи технологии и нови модели за бизнес и дава опция за по-ярка изява на компании, работещи в сферата на  роботиката, автоматизацията, „ умните “ артикули и услуги, дигитализацията, връзките, 3D и други перспективни посоки на Четвъртата индустриална гражданска война.

Техническият панаир в Пловдив към този момент е контактна зона на виртуалния и действителния свят, които от ден на ден се сближават  поради бързото нахлуване на супертехнологии и демонстрира техния капацитет за предприемачество и бизнес, за образование и занимания. „ Есен 2017 ”  представя огромния поврат в метода на произвеждане и метода на живот.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР