72-годишният мъж от Сливен, обявен за мъртъв в средата на

...
72-годишният мъж от Сливен, обявен за мъртъв в средата на
Коментари Харесай

Почина, обявеният погрешка за мъртвец мъж от Сливен

72-годишният мъж от Сливен, разгласен за мъртъв в средата на октомври, е умрял в събота сутринта в сливенската болница. Състоянието му по този начин и не се е подобрило.

На 13 октомври Руси Русев беше открит в безпомощно положение в банята в дома му, откакто служители на реда разрушиха вратата на жилището. Негов непосредствен другар потърсил помощ на телефон 112, откакто 72-годишният мъж не отговарял нито по телефона, нито на позвъняванията на входната врата на жилището. Пристигналият екип на незабавна помощ е установил гибелта. По-късно от общинската администрация е формиран акт за гибел.

Повикана била погребална организация да се погрижи за тялото, до момента в който се завърнат от чужбина брачната половинка и сина на мъжа. В моргата Руси Русев е дал признаци на живот. Веднага е потърсена помощта на незабавния център в Сливен и мъжът е настанен в интензивно поделение.



Русев е бил на системи без забележима мозъчна функционалност. Въпреки напъните на лекарите мъжът умрял. Съпругата и синът му преди седмица обявиха пред Българска национална телевизия, че ще заведат дело против здравното лице издало известието за гибелта на техния роднина.

В Спешна помощ - Сливен течеше вътрешна инспекция, само че резултатите от нея не са оповестени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР