72-годишният Хауъл Морис от Флорида беше арестуван, след като устрои

...
72-годишният Хауъл Морис от Флорида беше арестуван, след като устрои
Коментари Харесай

Ужасяващ момент! Обезумял възрастен мъж се опита да сгази с трактор съседа си

72-годишният Хауъл Морис от Флорида беше задържан, откакто устрои гонене на съседа си - 53-годишния Скот Линч. Малко преди този момент двамата мъже се скарали и Морис решил да отмъсти на съперника си като мине върху него с колелата на своя трактор.

Съпругата на Линч снимала преследването на видео и позвънила в полицията, като декларирала, че брачният партньор й е в смъртна заплаха.

" Той преследва брачна половинка ми със своя трактор! Той е заставен да бяга от него " - проплакала дамата на диспечера.

Според думите й, съседът безусловно " оглупял " и викал зад брачна половинка й: " Бягай, пълен гъз! "

Линч се избавил в попадналия на пътя му гараж. Мъжът се скрил вътре и заключил вратите. Старецът се опитал да счупи ключалката и даже да " влезе " вътре благодарение на трактора, само че без триумф.

Както оповестява " Дейли Мейл ", Морис е задържан. Той е упрекнат в нахлуване, само че съдът не вижда никакъв опит за ликвидиране, тъй че той бил освободен под гаранция от 2500 $. Въпреки това, жертвата Скот Линч не е склонен с решението. Той и брачната половинка му са наели юрист, с цел да потвърдят, че съседът се е опитал съзнателно да убие главата на фамилията.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР