72-годишният Денчо Денчев, който блъсна жена в село Анево и

...
72-годишният Денчо Денчев, който блъсна жена в село Анево и
Коментари Харесай

Мистерия с положителната проба на възрастния шофьор в Анево

72-годишният Денчо Денчев, който блъсна жена в село Анево и аргументи гибелта на 2-годишно момиченце, е карал с 30 км/час по време на случая, а директно зад колата му се е движил полицейски автомобил. Това съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg юрист Владко Мерджанов, който пази обвинения.

Юристът описа забавни неща по какъв начин е реагирал клиентът му след нещастието, а също така изрази подозрения по отношение на взетата на мястото на случая проба, която открила приложимост на марихуана.

Пловдивският областен съд освободи през днешния ден от ареста Денчо Денчев и му дефинира мярка за неотклонение подписка. Възрастният мъж е с краткотрайно отнета шофьорска брошура, а също така получи възбрана да напуска страната.

" Кръвната проба на моя клиент ще излезе не по-рано от една седмица. И то тъкмо тази проба, която изисква и разбор на урината, би посочила по безапелационен метод дали има или няма някакви наркотични субстанции - било то марихуана или някакви други. Моят клиент оспорва взетия му преди този момент тест и е доста сюрпризиран от резултата. Той не пуши даже цигари от 2000 година и има подозрения дали не е останало излишък от друга проба, защото преди него имало и друго арестувано от служителите на реда лице ", съобщи пред Plovdiv24.bg юрист Мерджанов.

" Денчо се е движил с 30 км/час и зад него е била полицейската кола. Има очевидци очевидци и той надали ще лъже. Каза, че в последния миг е видял дамата. Той е сензитивен мъж и даже се разплака пред мен. Аз изследвах пешеходката и по мои данни тя не е могла да вижда. Това е открито. Не знам дали има увреждания по лявото или дясното око или и по двете ", сподели още юристът.

Гледайте в прикаченото видео цялото изявление на юрист Владко Мерджанов пред камерата на Plovdiv24.bg!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР