72-годишната звезда от “Доктор Куин лечителката Джейн Сиймур обяви, че

...
72-годишната звезда от “Доктор Куин лечителката Джейн Сиймур обяви, че
Коментари Харесай

Звезда: Не е необходимо сексуалният живот да приключва на 60

72-годишната звезда от “Доктор Куин лечителката " Джейн Сиймур разгласи, че слага личните си потребности преди всичко, а качеството на секса, който прави, се е подобрило с напредването на възрастта. 

В есе за поредицата " Секс след 60 “ на Cosmopolitan актрисата описа за четирите си брака и връзките със своите някогашни съпрузи. След като последната и връзка завърши, Джейн Сиймур реши да живее сама и да се отдаде на дела, които са същински значими за нея.  Но това не продължи дълго. 

Сиймур изясни, че откакто е срещнала сегашния си другар Джон Замбети, е усетила невероятна химия в спалнята. 

" Сексът сега е по-прекрасен и буен от всичко, което си припомням, тъй като е построен върху доверие, обич и опит “, написа тя. " Сега познавам себе си и тялото си, а Джон също е придобил опит – не е като когато си по-млад “, безапелационна е актрисата. 

" Предполагам, че измежду по-младите генерации хората първо вършат секс и по-късно споделят: " О, апропо, здравей. Как си?` Колкото по-възрастна ставам, толкоз повече сексът се основава на прочувствена фамилиарност, на шерване на възходите и паденията на живота с някого – нашите усеща, нашите наслади, нашата горест, нашите взаимни пристрастености и стремежи “, добави тя.

Звездата от " Някъде във времето " добави, че след 60-те е осъзнала, че интимността също е самоцелна.

" Говорих с другари, чиито съпрузи са умряли и чиито лекари споделиха: " Сега е време да се научиш да бъдеш интимна със себе си “, написа Сиймор. " Разбира се, любящото допиране се трансформира според от това какви физически качества имате с възрастта, само че сигурно не е нещо, от което се отказвате единствено тъй като сте на избрана възраст. “

Звездата от “Онасис: Най-богатият човек на света " добави, че след 60-теси години е осъзнала, че интимността може да се реализира и независимо.

" Говорих с приятелки, чиито съпрузи са умряли и чиито лекари са ги посъветвали: " Сега е време да се научиш да бъдеш интимна със себе си “ Разбира се, нежното допиране се трансформира според от това какви физически качества имате с възрастта, само че сигурно не е нещо, от което се отказвате единствено тъй като сте на избрана възраст “, декларира Сиймур. 

Актьорисата акцентира, че “не е належащо половият живот да завършва на 60 “.

Сиймор също засегна стигмата към стареенето и менопаузата, като написа, че съгласно нея животът може да стане по-добър единствено когато сте " отворени и слушате тялото си и себе си “.

Тя добави, че най-лудото чувство, е че сега е, че се усеща " хем опитна, хем на 16 години ", предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР