72-годишна американка от Атланта, Джорджия ошашави мрежата с външния си

...
72-годишна американка от Атланта, Джорджия ошашави мрежата с външния си
Коментари Харесай

Секси баба шашна мрежата с външния си вид

72-годишна американка от Атланта, Джорджия ошашави мрежата с външния си тип. 

Кейко Гест, за която интернет потребителите споделят, че изглежда на една трета от възрастта си, признава, че постоянно става обект на хейт от страна на троловете, пише The Sun. 

Потребителката на TikTok, чийто акаунт има съвсем половин милион клиенти, постоянно споделя видеоклипове, в които театралничи в съвременни стилни облекла.

В едно от последните си клипчета тя прави физически извършения по къси панталонки и топове, овърсайз тениски и компактно прилепнали панталони.

Американката не крие, че на 50 години си е направила лифтинг на лицето и си е поставила ботокс. Въпреки това, признава тя, спортът е този, който й оказва помощ да се поддържа във форма, макар напредналата възраст.

Всеки ден дамата, която няма деца и сега е необвързана, отделя от два до три часа за гимнастика, танци, балет или тренировки с тежести.

" Показвам тялото си в мрежата не тъй като съм суетна, а тъй като се усещам добре и работя доста крепко. Грижа се за себе си от 30-годишна и не спирам да го върша и в този момент ", споделя тя. 

Що се отнася до храненето, американката предпочита сурови зеленчуци и плодове, както и риба и млечни артикули. 

" Момиче, ти не си на 72 години, а на 22 ", " Сериозно? Мислех, че си на не повече от 30 години! ", " Ти си голямо ентусиазъм. Изглеждаш като младеж: годините тренировки са налице ", пишат феновете й в мненията под изявленията й. 

Разбира се, има и такива, които не утвърждават външния й тип или по-точно визията й. " Исусе! Моля, дръжте облеклата си... Хубаво е да се забавлявате, само че бъдете почтена... ",  " Изглеждаш доста добре за възрастта си, само че апелирам те, стой да носиш облекла все едно си на 16, тъй като изглежда глупаво ", означават те.

Кейко обаче не им обръща внимание. И продължава да носи младежките си закачливи облекла и разголени тоалети. 

" За страдание получих доста ненавист от хора, които имат потребност да изразят неодобрението си към мен. Отдавам го на ревнивост и стареене ", споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР